sub-zero Криотеприя

Възстановяването на тялото и ума никога не е било толкова приятно!

 Би ли искал тялото ти да се възстанови само за 3 минути след тренировка? Чудил ли си се колко време можеш да издържиш на температури, които достигат до -190 градуса? А какво би казал, ако към физическото възстановяване получиш и приток на ендорфини, които ще намалят нивата на психически стрес?

Криотерапията подмладява твоя организъм, излагайки го на минусови температури за кратък срок от време в резултат на което възстановителните процеси в тялото значително се ускоряват, намаляйки умората и повишавайки концентрацията. Това я прави идеален избор както за спортуващи, така и за тези, които имат нужда да се възстановят от натовареното ежедневие и да се отърсят от умствената умора.

 Не винаги е нужно пътят към възстановяването да бъде дълъг, да отнема изключително много време и финансов ресурс. В съвременният свят е достатъчно да направиш информиран избор! Само за 3 минути в криокамерата ще почувстваш разликата! Възнагради тялото си и се отърси от стреса!

Не чакай повече – направи крачка към бъдещето още днес – запиши час за криотерапия онлайн:

1

процедура

65лв

5

процедури

300лв

10

процедури

550лв

15

процедури

675лв

Това е цялостна терапия използваща замразяване (от английската дума cryo). Тя е раздел от физиотерапията, включващ методи на лечение основани на прилагането на физическия фактор студ. Този процес включва подлагането на тялото под въздействието на много ниски температури чрез технология, при която се използва течен азот. Той е безвреден за човека и може да се вдишва. Има два основни модела за физиологичния обхват на режимите, при които се провежда криотерапия:

     • Първият представлява локална интервенция върху специфични зони от човешкото тяло
     • Излагане на цялото тяло под въздействието на криотерапията