Лична хранителна консултация

Услуга: Хранителна консултация - София

Хранителна консултация: Тръгни с насока по пътя към здравословно хранене

Във все по-забързаното ежедневие не винаги имаме възможността да се храним по час и под формата на строг хранителен режим (диета), правилното хранене обаче играе ключова роля в нашето развитие без значение дали то ще бъде в залата или в личния живот, постигането на по-добра физическа форма и общо благосъстояние е важна стъпка за всеки от нас. В SubZero Arena, въвеждаме нова полезна услуга – хранителна консултация.

1. Разгадайте Хранителните Митове:

Хранителните митове и тенденции се променят бързо, оставяйки много от нас объркани от избора на храна. Вашият личен хранителен консултант ще ви помогне да разгадаете този облак от информация, предоставяйки ви научно обосновани факти и съвети за хранене, съобразени с важият начин на живот и лични цели!

2. Персонализиран Подход:

Всеки човек е различен, и затова няма универсална диета, която да отговаря на всеки. Хранителната консултация предоставя персонализиран подход към вашия хранителен режим. Чрез анализ на вашите цели, предпочитания и здравословен статус, ще бъде изготвен индивидуален хранителен план, подходящ за вашия начин на живот.

3. Оптимизиране на физическата и психическа форма:

Хранителната консултация в Subzero Arena е ключов елемент във вашия път към здравословен начин на живот!
Програмата е оптимизирана така че да набляга не само на вашето физическо, но и психическо благосъстояние. Чрез правилно балансиран хранителен режим, адаптиран към вашите фитнес цели, ще извлечете максимална полза от тренировките си. Подкрепени от вашия хранителен консултант, ще откриете как правилното хранене може да повлияе положително върху вашия физически капацитет и да създаде здравословна основа за психическото ви благополучие.
Ние вярваме, че хранителните навици могат както да доведът до неблагоприятни за психическото ни състояние моменти, така и обратното! За това съветът ни е внимателно да изберете на кого се доверявате!
Оптимизирането на физическата и психическа форма не е просто цел – това е реалност, която можете да постигнете с нашата хранителна консултация. Започнете този уникален път към цялостно благосъстояние още сега като се свържете с нас!

4. Преодоляване на хранителни предизвикателства:

Животът е пълен с предизвикателства, които могат да затруднят поддържането на здравословен начин на хранене. Хранителният ви консултант ще ви предостави стратегии за преодоляване на хранителни предизвикателства, като например управление на стреса, заетостта и събитията в живота ви.

5. Следене на Прогреса:

След като сте стартирали с индивидуалния си хранителен план, хранителният ви консултант ще ви помага да следите прогреса си. Редовните прегледи и настройки на плана ви ще гарантират, че оставате на прав път към своите цели.

Цени:

Цената на хранителна консултация (1час) : 60.00лв.
Цената на абонамент от 6 консултации : 300.00лв.

За тези от вас, които биха искали да започнат своя път към здравословното хранене с пълна сила – предлагаме да се запознаят с нашата услуга InBody телесен анализ!

Къде да ни намерите:
Адрес: София, „Симеоновско шосе“ 120
Инстаграм: SubZeroArena
Тел. :  +359 89 553 3055