Конслутация с нутриционист в SubZero Arena.​

Запознайте се с Панко Станчев.


Панко Станчев е професионален нутриционист с богат опит, базиран в София, специализирал в персонализирано хранене и тренировки с тежести – както възстановителни, така и общо укрепващи организма. Той предлага научно обоснован подход, насочен към постигане на желаната физическа форма и устойчиви резултати за цял живот.

Панко се стреми към високо качество на услугата, което може да включва и допълнителни кръвни изследвания за поставяне на точна диагноза, профилактика и/или превенция от дадено заболяване. Неговият подход към клиентите е индивидуален и персонален, като съчетава науката с грижата за благосъстоянието на всеки от тях.

С над 5 годишен практичен опит Пенко Станчев е помогнал на стотици клиенти да променят своят външен вид и начин на живот към по-добро. Неговото разбиране за връзката между правилното хранене и общото благосъстояние е от основно значение за неговият професионален успех.

Пaнко Станчев е сертифициран нутриционист, който освен академичен, притежава и реален опит в сферата на здравословното хранене. Освен това той има дългогодишен спортен опит, което му дава допълнително разбиране за вашето състояние от първа ръка.

Персоналният му подход към всеки клиент е част от качествата, които го отличават и му позволяват да се развива в сферата. Чрез неговите напътствия вашият прогрес ще бъде видим без значение дали става въпрос за сваляне на килограми, покачване на мускулна маса, подобряване на спортното Ви състояние или просто бихте искали да адаптирате здравословния начин на живот в своето ежедневие.

В Subzero Arena ние вярваме, че правилните хранителни навици са изключително важна част за подобряването на качеството на живот и доверявайки се на добре информиран специалист е от огромна полза за правилното разбиране и ползи от тяхната промяна.

Създаването на хранителен режим е строго специфична задача за всеки един клиент и Панко Станчев разбира това. Можете да бъдете сигурни, че той ще отдели време за да разбере вашите хранителни предпочитания, начина Ви на живот и крайна цел преди да състави вашият персонален план. Ще бъдат взети под внимание храни, които не можете да консумирате, алергии, здравословни пречки и всички допълнителни подробности, които са нужни за да бъдете сигурни, че вашият план ще бъде не само полезен, но и приятен.

Промяната в хранителните навици може да бъде вълнуваща, но съща така и трудна задача без наличието на професионалисти, които да ви помагат във всяка една стъпка от новото начинание. Поради тази причина е препоръчително да се доверите на лицензиран нутриционист, който не само ще съкрати вашият път до мечтаната цел, но и ще направи изживяването в пъти по-приятно. От това да получите отговор на своите въпроси до това да получите допълнителна мотивация Панко Станчев ще бъде вашият доверен партньор по пътя към вашата трансформация.

Вашият път към промяната ще бъде в пъти по-лесен с помоща на Панко Станчев, благодарение на неговата страст към здравословният начин на живот и неговият над 5 годишен опит и множество международни обучения в сферата на здравословното хранене, както и неговият дългогодишен спортен опит.

Винаги се доверявайте на доказани професионалисти, които не само ще се съобразят с вашите диетологични нужди, но и с вашият начин на живот. По този начин Вие няма да се откажете от своята крайна цел и ще създадете здравословни навици за цял живот.

Повече информация за Панко Станчев можете да намерите в неговият личен уебсайт: https://pankostanchev.com/

Свържи се с нас: +359 89 553 3055.