InBody Телесен анализ – оптимални резултати?

Илюстрирани съвети, които ще помогнот резултатите от Inbody телесен анализ да бъдат максимално точни.

InBody телесен анализ – Какво представлява?

Всеки от нас е индивидуален, което само по себе си означава, че това което работи за някой от нас най-вероятно няма да работи за друг, но как точно Inbody телесен анализ може да ни помогне да разрешим този проблем? Точно поради тази причина често информация, която е взета от интернет например, приложена 1 към 1 може да не доведе до желаните резултати при нас, дори тя да е свършила чудесна работа на приятел/колега и тн.
Тук на помощ идват персоналните, треньори, диетолози, нутриционисти и т.н. За да бъде оптимално добре свършена тяхната задача обаче, те трябва да ви опознаят добре. Както като навици, ниво на подготовка, физически възможности, контузии и тн. така и да познават как работи тялото ви, а това от своя страна отнема известно време и съответно финансов ресурс!

Персонален фитнес инструктур наблюдава свой клиент, докато той изпълнява упражнение.

Как InBody Телесен анализ може да ни спести време и съответно пари?

Тук на помощ идва InBody 770 – прецизната информация, която ни дава този революционен уред, ще даде възможност на вашият треньор или диетолог да подходи по много по-прецизен начин, давайки му изключително изчерпателна информация за тялото ви и неговите специфики като например (но не само): Тегло,височина, мускулна маса, външно омазняване (процент мазнини), вътрешно омазняване, мускулна маса по сегменти и др.

Как да получим най-оптимални резултати от теста?

InBody е най-функционалния начин да получим максимално акуратна информация с оглед на времето, което отнема (3-4мин, по-голямата част от услугата е консултацията и разяснението на резултатите с нашият сертифициран нутриционист). За да бъдат максимално точни резултатите ви съветваме да спазите няколко неща:

1.По възможност избягвайте да се храните (особенно с тежки храни) 2-3 часа преди самият тест.
2.Не консумирайте кофеин 8 часа преди теста.
3.Хидратирайте се добре в последните 24ч.
4.Не е препоръчително теста да се прави непосредствено след тренировка. Ако планирате да тренирате в този ден, направете го след анализа!
5. Свалете налични бижута като часовници, гривни и др. по време на теста.

Съвети: какво да избягваме преди InBody телесен анализ.

Имате още въпроси отностно InBody 770?

Не се притеснявайте да се свържете с нас на телефон: 089 553 3055 или да ни намерите на адрес: София, Симеоновско шосе 120.

About the Author

You may also like these